TARTÓS BEFEKTETÉSI SZÁMLA

Minimum 3, esetleg 5 éves időtávon tervezi kamatoztatni a megtakarításait értékpapír befektetésekkel?

Fizessen 0% adót befektetései és megtakarításai után!

A MEXEM rögzített futamidejű Tartós Befektetési Számla nyitásának lehetőségét biztosítja a magyar adóügyi illetőségű ügyfelei számára.

DESCHIDEȚI UN CONT MEXEM

A TBSZ
ELŐNYEI

Szeretné kihasználni az adómentesség, vagy a kedvezményes adózás lehetőségét?

Rugalmas, sokszínű befektetés kezdőknek is!

A MEXEM Ltd. nagy teljesítményű kereskedési technológiával és fejlett kereskedési eszközök elérésével segíti Önt saját befektetési portfóliójának kialakításában. Az asztali és mobil eszközökről elérhető felület kezdőknek és tapasztalt befektetőknek egyenlő esélyt biztosít a TBSZ portfóliójuk kialakításához.

Adóhatékony Tartós Befektetési Számla!

A TBSZ rögzített, három vagy öt éves futamidőre nyitható. Három év aktív befektetést követően az elért növekmény 10%-os, kedvezményes adófizetésre kötelezett, míg öt évet követően az 0% lesz. TBSZ számlán, amerikai részvények után szerzett osztalékok Szochó és SZJA mentesek.

A döntés az Ön kezében van!

A gyűjtőév során Ön dönti el mekkora tőkét mozgósít Tartós Befektetési Számlájára, akár havi, ismétlődő befizetések alkalmazásával is, ezzel biztosítva a tőke folyamatos gyarapodását. A MEXEM TBSZ 33 ország 150 piacán kínál részvényeket, opciós-, és határidős termékeket, állami- és vállalati kötvényeket, alapokat és ETF-eket befektetésre.

Gyors és hatékony Ügyfélkapcsolat magyar nyelven!

A TBSZ nyitását egy egyszerű online folyamat során teheti meg. Magyar nyelvű támogatást biztosítunk, legyen szó regisztrációról, általános információról, részleges, vagy teljes kifizetéséről a harmadik és ötödik év végén.

Befektetői védelemmel biztosított, rejtett költségektől mentes!

A MEXEM TBSZ az ICS DAC - ICCL (Investor Compensation Scheme) és az ICF (Investors Compensation Fund) által védett számla, nyitási, havi, és számlavezetési költségektől mentes. A Tartós Befektetési Számla tulajdonosai Európa legkedvezőbb kereskedési költségeit kihasználva alakíthatják portfóliójukat, miközben előnyt kovácsolhatnak a MEXEM Ltd. kínálta kedvezményekből is.

Kezdjen globálisan
‍kereskedni

A MEXEM TBSZ közép- és hosszú távú befektetések lehetőségét kínálja 33 ország, 150 piacán.

Ön dönt A TBSZ összetételéről!

Befektetési portfólióját alakítsa ki és kezelje egyéni preferenciái szerint. Hosszú távú pénzügyi törekvéseit a MEXEM termékválasztéka és kereskedési eszközei segítségével könnyedén és hatékonyan érheti el.

Csak egy kattintásra vagyunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, elkötelezett csapatunk rendelkezésére áll minden kérdésben!